Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ευχαριστήρια επιστολή προς Αστυνομική διεύθυνση Αριδαίας.



Αριδαία 26 Σεπτεμβρίου 2011

Προς... Αστυνομική διεύθυνση Αριδαίας, 
Κο. Διοικητή Α.Τ. Αριδαίας,
 Κο. Αξιωματικό υπηρεσίας Α.Τ. Αριδαίας, 
και λοιπό προσωπικό του Α.Τ. Αριδαίας

Είμαστε μια μικρή και νεοσύστατη ομάδα από μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδηλάτου που κάνουμε δειλά τις πρώτες μας πεταλιές στους τοπικούς δρόμους του δήμου και της επαρχίας μας. Αποσκοπούμε στην ευαισθητοποίηση των μικρών μας φίλων στην ορθή οδική συμπεριφορά και στον σεβασμό των κανόνων του Κ.Ο.Κ.. Στην ταυτόχρονη ευαισθητοποίηση των κατοίκων της επαρχίας μας στην χρήση του ποδηλάτου ως μέσο καθημερινής πλέον μετακίνησης αλλά και στον σεβασμό προς τον ποδηλάτη με την παρουσία του στους δρόμους και στο περιβάλλον.

Με την παρούσα επιστολή μας λοιπόν, σας κάνουμε γνωστή την επιθυμία μας, για την ευγενική και διακριτική συμμετοχή και παρουσία σας κατά την διάρκεια ΚΑΘΕ εξόδου μας στους τοπικούς δρόμους ΚΑΘΕ Κυριακή όταν ο καιρός μας το επιτρέπει φυσικά.

Έξοδο για την οποία και θα ενημερώνεστε ΠΑΝΤΑ γραπτώς από μέλος της ομάδος μας εκπροθέσμα με πιθανό πρόγραμμα διαδρομής και σχετικό ωράριο. Δεν παραλείπουμε σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι η παρουσία σας, αν και πρωτοτυπούσε σε μια τέτοια συλλογική δραστηριότητα απλών πολιτών, μας έκανε όλους να νιώθουμε πιο ασφαλείς στους δρόμους της επαρχίας μας και σίγουρα δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη από τους περαστικούς οδηγούςκαι λοιπούς δημότες.

Δεν θέλουμε να παραλείψουμε να αναφέρουμε την συμμετοχή και συμπαράστασή σας στην χτεσινή μας έξοδο (Αριδαία - Δωροθέα - Αγαθή - Βορεινό - Αριδαία) με ένα όχημά σας και δύο αστυνομικούς και νας σας ευχαριστήσουμε για ακόμα μία φορά σαν μικροί και μεγάλοι φίλοι του ποδηλάτου για αυτήν την ευγενική και διακριτική συμμετοχή και παρουσία σας καθʼολη την διάρκεια της.

Ελπίζουμε και προσδοκούμε η συμμετοχή σας για ακόμα μία φορά να είναι και να παραμένει μόνιμη από εδώ και στο εξής, ενώ να φροντίσουμε από κοινού να βελτιώσουμε την οδική συμπεριφορά των κατοίκων της επαρχίας μας και την νοοτροπία τους σε πολλούς αντίστοιχους τομείς.

Φιλικά... 
Η ομάδα μικρών και μεγάλων, πλέον, φίλων ποδηλάτου της Αριδαίας

Οι διοργανωτές την 26/09/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου